Ægirs aften på Ansnes brygger

Ægirs aften byr på et fantastisk sjømatbord med alt det beste øyriket og sesongen har å by på. Her ligger alt på bordet og det er bare fråtse til magen ikke har plass til mer. I følge norrøn mytologi er Ægir en jotun som rår over havet, på samme måte rår sjømatkokkene hos Ansnes over kjøkkenet under Ægirs aften, som dere vil ha gleden av å oppleve.

Før vi går til bords arrangerer vi gjerne ølsmaking med informasjon om Ansnes Bryggers ølproduksjon og de ulike ølsortene som alle har fått navn fra de kjente fiskebankene rett utenfor døra.

På det gamle handelsstedet på Ansnes ble det allerede på 1700-tallet drevet handel med fisk og andre varer. Herfra dro jekter med saltfisk, tørrfisk og klippfisk, og jektene kom tilbake med varer som kystens folk ikke var selvberget med. I dag er det Ansnes Brygger som viderefører handelstradisjonene, med aktiviteter, overnatting og ikke minst mat i gourmetklassen.


 
 

Varighet

ca 3-4 timer


Antall deltakere

Minimum 10 pers
(eller til prisen for 10 pers)


Sesong

Hele året


Pris

På forespørsel


Forrige
Forrige

Bondens lunsj på Hitra Gårdsmat

Neste
Neste

Historisk lunsj eller middag i jernalderhuset ved Dolmsundet hotell