Havbrukstur

Sjømatnæringen i Norge omtales ofte som “Den nye oljen”. Kystmuseets havbruksturer tar deg med ut til et oppdrettsanlegg i full drift og du får et spennende innblikk i hvordan denne viktige næringen fungerer. Her får du bli med opp på fôrflåten og ut på merdekanten.

Omvisningen varer 1 time og 30 min, og belyser de mange forskjellige aspektene ved moderne norsk havbruk.

Besøkende må være i stand til å dra ut i åpen båt og komme seg opp en liten leider ute på oppdrettsanlegget. Det er ingen nedre aldersgrense, men barn må være i følge med voksen.

Vi anbefaler å kombinere havbruksturen med lunsj på Kafe Sjøsprøyt.


Høres Havbruksturen intressant ut?

Ta kontakt med oss! Vi hjelper deg gjerne å arrangere hele turen til Hitra!


Ønsker du å få innblikk i hele produksjonslingje fra smolt (nyklekket fisk) til ferdig tilberedt laks? Da kan du ta en kikk på vår “fra smolt til bord” opplevelse.

Explore Hitra ønsker via “Havbruksturen” å fremme Trøndersk matproduksjon

Forrige
Forrige

Havets festbord

Neste
Neste

RIB-tur