Bondens lunsj på Hitra Gårdsmat

Madrasser på gulvet i fjøset, børster for når det klør i hver binge, og ammetanter som deler melka si, hos Hitra Gårdsmat finnes det bare glade kyr. Dette er en gård hvor gårdbrukerne Bodil og Yngvar har et hjerte for dyra.

Hitra Gårdsmat har opplevd stor suksess og blitt en prisvinnende gård. Førsteplasser for både fantastiske produkter og godt dyrestell smykker veggene. På lunsj hos Bodil og Yngvar vil du nesten garantert oppleve smaker du ikke har smakt før. Mat som smaker mye, spennende og ekte. Og det beste av alt er at maten kommer fra akkurat her. På gården produseres det både ost, smør, grønnsaker, kjøttpålegg og pølser, som til og med tyskerne skryter av.

Hitra Gårdsmat ligger på Helgebostad, ei øy på Hitra med mye historie. Lunsjen inneholder en omvisning på gården med et innblikk i historien som ligger forut for suksessen. Det vil også være mulig å handle i gårdsbutikken.

Dette er en lunsj utenfor de travle hverdagene. La deg synke inn i øytilværelsen hos Hitra Gårdsmat med landskapelige omgivelser, glade kyr, lokal mat og de triveligste gårdbrukerne.

Antall deltakere

Min. 10 personer
(Eller til prisen for 10 personer)


Sesong

Hele året


Pris

Pris på forespørsel

Send forespørsel
Del info om denne turen

This post is also available in: English (Engelsk)